«

»

Dimitrie Grama – Despre moralitate

dimitrie-grama

Cine nu a trait in Suedia, nu are de unde sa stie ca poporul suedez este cel mai indoctrinat si cel mai controlat popor din Europa si poate doar cateva natii cu o structura politica dictatoriala ca cele din Nord Corea, Cuba, Iran, Rusia, sau Arabia Saudita, sunt la fel de controlate de puterea de stat ca si cea suedeza.
Pe suedez, spre deosebire de cel nord corean sau iranian, nu-l sileste nimeni sa accepte propaganda indoctrinatorie, el alege singur sa fie indoctrinat, deoarece „el vrea sa creada” si astfel „accepta ca adevar” orice instiintare oficiala venita de la guvern, mass-medie sau de la institutiile afiliate puterii de stat.
Daca sistemul medical suedez al anilor 1960 – 80 a fost unul din cele mai bune din lume, acum, in noul mileniu este doar unul mediocru si cu toate acestea politicianul actual suedez trambiteaza „avem cel mai bun sistem medical din lume” si suedezul repeta aceasta lozinca politica si crede in ea!
Daca „educatia libera” din scoli s-a dovedit sa fie o catastrofa si a fost abandonata in majoritatea tarilor care au abordat-o, in Suedia domina si acum principiul tampesc prin care elevul decide disciplina, ritmul si nivelul educativ si nu dascalul!
Acum, in Suedia, prin lege, orice institutie sau intreprinere, de stat sau privata, este obligata sa angajeze in conducere un numar egal de barbati si de femei. Alegerea unui nou director sau sef, nu mai este decisa de competenta sau de CV-ul prezentat, ci de gen. Deci daca intreprinderea are un total de sase directori, doar trei pot fi barbati, indiferent de profilul institutiei sau de necesitatile de dezvoltare.
Se merge inspre o „desexualizare”, se merge spre „uniformizare”, astfel incat, in timp, genul feminin si genul masculin sa devina un singur gen hermafrodit. Orice apucatura de manifestare mai puternica a unuia din genuri, este considerata, boala si trebuie combatuta, condamnata.
Un barbat, barbat este considerat un „mascul sovinist”.
O femeie, femeie este considerata o „usuratica”, chiar curva.
Omul „unisex” este promovat, acceptat si respectat ca atare!

Din 2018 o noua lege va intra in vigoare in Suedia si anume „Legea de consimtamant reciproc la actul sexual”.
Ce se impune prin aceasta lege?
Simplu, atunci cand doua fiinte umane vor sa faca sex, trebuie sa existe o clara intelegere ca amandoua vor sa faca dragoste atunci, in acel loc, in acel moment!
Daca, dintr-un motiv sau altul, una din aceste doua fiinte umane, dupa terminarea actului sexual, nu-si aduce aminte daca a fost de acord cu actul respectiv, poate, bene-nteles, face o plangere de viol la Politie. Aceasta lege este la fel de valabila si este aplicata asupra atat celor care au relatii sexuale ocazionale, cat si asupra celor casatoriti.
Deci daca o femeie/barbat, dupa o petrecere, vine de buna voie la tine acasa, se culca in pielea goala linga tine, in patul tau si daca ea/el a doua zi, dintr-un motiv sau altul, nu-si mai aduce aminte ca a consimtit la actul sexual, poate face plangere de viol si risti sa fi judecat si sa faci puscarie.
Singura posibilitate de siguranta ar fi semnarea unui document, in doua exemplare, prin care cei care fac sex sa precizeze locul, data si ora si ca sunt amandoi de acord cu actul sexual. Ceeace ma mira este faptul ca nu este inca obligatoriu ca sa fie si martori care sa confirme validitatea semnaturilor!
Cum ramane cu necrofilii sau cu cei care au relatii sexuale cu diverse animale, nu este inca clar, dar probabil ca exista deja un comitet de conduita care se ocupa si de aceasta problema!

Suedia, ca si alte tari vest europene de altfel, in spiritul totalei ipocrizii morale, s-a angajat sa elimine, odata si pentru totdeauna, serviciile sexuale platite. Asa zisa Prostitutie, care, vezi doamne, exista doar pe strazi si la bordel si numai acolo!
O fiinta umana singura, femeie sau barbat, care din punct de vedere fiziologic functioneaza normal si care, din punct de vedere hormonal are nevoie, din cand in cand, si de companie sexuala, nu va mai avea aceasta posibilitate.
Este bine sau este rau? Si una si alta, zic eu.
Bine pentru ipocritii moralisti.
Rau pentru societate. Dece? Deoarece un individ hormonal dezechilibrat, poate deveni un pericol social.
O prostituata, fara sa coste statul un sfant, protejeaza orice societate de actiunile furioase ale unui individ suprasaturat de hormoni. Ea al „descarca” si din bivol feroce si orb, ni-l trimite acasa, miel.
Fara prostituate, va creste numarul violurilor, a incestului? Va creste numarul ucigasilor sexuali? Va creste numarul degeneratilor sexuali si a onanistilor?
Cand va fi interzisa si masturbatia! Si cand in produsele de la Super Market vor fi introduse substante care sa ne „astampere” sau chiar sa ne suprime total nevoia de sex?
Altfel, prostitutia sexuala exita de cand lumea si exista, in forma ei acceptata, oriunde. In famile, in orice institutie de stat sau privata, in guvern, in UE si chiar si in tarile arabe unde, oficial, nu exita nimic.
Cate lume nu si-a castigat existenta sau pozitia in societate, punandu-si curul la bataie?!
In schimb daca vreun politician, fie el si eminent si extrem de folositor societatii, „este prins la curve”, atunci gata, s-a terminat. Moralistii sar pe el ca paduchii, ca viermii si-l dau afara din societate si pun in locul lui vreun tampit „moral” care aduce folos doar paduchilor si viermilor!

Despre ce „moralitate” este vorba?
Putem spune ca moralitatea se defineste strict doar prin preferinta si practica sexuala? Putem considera ca Mincinosul, Hotul, Parsivul, Profitorul, etc., este „moral” doar pentru ca are relatii sexuale cu el insusi sau cu o singura alta fiinta umnana?
Se pare ca societatea, intelectualitatea, mass-media si lumea obisnuita, in loc sa se angajeze in problemele esentiale care determina si vor determina tot mai puternic evolutia si buna starea omenirii, este angajata in reglementarea vietii sexuale private si cea a curvelor!
Amin!

Dimitrie GRAMA, Suedia, 7/10 2016

Lasă un răspuns