Donaţii

Dragi prieteni

Asociaţia Societatea Culturală George Radu Melidon este o asociație non-profit care editează revista Melidonium; pentru a desfăşura, în condiţii optime, activităţi culturale în beneficiul iubitorilor de cultură şi tinerei generaţii, revista depinde financiar de sprijinul voluntar al dvs. al celor care apreciază rolul ei în promovarea valorilor cultural-artistice româneşti. Și dumneavoastră puteți sprijini aceste valori și vă puteți implica în susținerea proiectelor noastre:

  • Puteți direcționa 2% din taxele din anul precedent. Dacă binevoiti sa ne ajutati, legea vă permite să direcționați aceste sume către noi pentru activităţile revistei. Procedura este simplă: completați formularul 230 (pentru impozitul pe salariu) cu datele personale și cu următoarele informații despre Asociaţia Societatea Culturală George Radu Melidon:

Denumire entitate non-profit: Asociaţia Societatea Culturală George Radu Melidon
Cod de identificare fiscală: 25558844
Cont bancar (IBAN): RO90BRDE280SV34108462800BRD

Aceste formulare se pot trimite

– în format hârtie direct la registratura organului fiscal (Administraţia Financiară) sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.

online, prin serviciul Spațiul privat virtual pe pfinternet.anaf.ro

online, semnat electronic cu certificatul digital calificat prin portalul decl.anaf.mfinante.gov.ro.

Termen de depunere – pana la data de 25 mai a anului urmator celui de realizare a venitului.

  • Puteți face o donație

Dacă doriți să sprijiniți apariţia revistei Melidonium puteți face o donație în  contul:

LEI: RO90BRDE280SV34108462800BRD

Nu uitați că majoritatea băncilor oferă în serviciul online posibilitatea de a face plăți recurente. Puteți vira astfel sume mai mici plătite la intervalul de timp dorit de dumneavoastră.

Vă mulțumim.

cu respect

Emilia Ţuţuianu, director revista Melidonium