«

»

Lansare de carte Adina Lozinschi


Astăzi am trăit bucuria de a mă întâlni cu poeta sunetelor curate, a sunetelor suave şi calde, învăluite în lumina luceferilor de la malul mării, poeta Adina Lozinschi.
O scriitoare cu ochii ca adâncul mării, verzi şi neliniştiţi, care poartă în ei, cu ei, sensibilitatea şi taina sublimului uman. Scrisul său poartă duioşia şi dragostea pentru oameni şi pentru relatarea întâmplărilor şi emoţiilor celor din jur. Paşii săi se reîntorc, cu sfială şi respect, în acest colţ moldav unde au rămas doar amintirile unei copilării şi a unei adolescențe fericite, dar simboluri sfinte în memoria sufletului.

[flickr_set id="72157665347426585"]

Animată de respectul şi dragostea pentru cei care îi sunt prieteni, Adina Lozinschi şi-a lansat volumul de povestiri Jarul din mare, la Colegiul Roman Vodă din Roman.
Sensibilă, plină de o frumuseţe lăuntrică care se revarsă duios şi cald asupra celor din jur, scriitoarea romaşcană a încântat auditoriul cu acordurile unei interpretări la pian, care a îmbrăcat sala în armonii magice. Dacă exprimarea prin scris cunoaşte o anume dimensiune, muzica care o călăuzeşte pe poeta Adina Lozinschi ţese în viaţa sa un basm fără de sfârşit.
Farmecul muzicii interpretate de poeta Adina Lozinschi ne-a adus pentru o clipă miraculoasa bucurie a întoarcerii în timp, în vremile începutului candid de lume nouă. Delicata efuziune temporală plină de emoţie şi sensibilitate pe care am primit-o în dar mi-a adus ceva din briza şi mătasea Mării Negre…

Vă mulţumesc scumpă doamnă pentru fericirea de-a vă cunoaşte şi strânge în braţe.

Emilia Ţuţuianu

AdinaLozinschi

 

 

1 comment

  1. GT

    Felicitari!!

Lasă un răspuns